NESTE ÚLTIMO TRIMESTRE ESTAMOS TRABALLANDO SOBRE
A ALIMENTACIÓN TENDO EN CONTA ASPECTOS RELACIONADOS COA EDUCACIÓN PARA A SAÚDE,
A EDUCACIÓN PARA O CONSUMO, A EDUCACIÓN PARA A CONSERVACIÓN DO MEDIO AMBIENTE,
ETC. PRETENDEMOS
QUE TÓDOLOS NENOS E NENAS
COMPRENDAN QUE A SÚA ALIMENTACIÓN
TEN QUE SER SUFICIENTE E VARIADA; QUE CAMBIEN, SE FOSE NECESARIO, ALGÚNS
HÁBITOS DE CONSUMO PARA TER UNHA ALIMENTACIÓN MÁIS SANA; QUE SEXAN CAPACES DE
DISTINGUIR MENÚS EQUILIBRADOS DOS QUE NON O SON; QUE IDENTIFIQUEN PRODUTOS QUE
SE PRODUCEN NA NOSA TERRA; QUE VALOREN A IMPORTANCIA DA RECICLAXE DOS DISTINTOS
MATERIAIS UTILIZADOS NO ENVASADO DOS ALIMENTOS; QUE SAIBAN ANALIZAR AS
ETIQUETAS DOS PRODUTOS ALIMENTICIOS; E TAMÉN QUE SEXAN CONSCIENTES DA
EXISTENCIA DE NENOS E NENAS COMA ELES QUE VIVEN EN PAÍSES NOS QUE CARECEN DE
MOITOS ALIMENTOS BÁSICOS.